ЗА НАС

Фирма “Харлекс” ООД е създадена през 1995 г. Основната  дейност на фирмата е производство и търговия на всички видове щори и дограма, като запазената марка “АЛ МОДА” е своеобразен символ за качество и професионализъм. Произвежданите продукти са ориентирани спрямо пазара и най-вече за изцяло задоволяване на потребителското търсене с качествени и конкурентоспособни продукти на атрактивни цени. През годините на своето съществуване, благодарение на стратегията на екип от висококвалифицирани  мениджъри, фирмата се е утвърдила като лидер в производството на щори и дограма  за вътрешния, а сега вече и на европейския пазар. Продуктите “АЛ МОДА” са изработени от висококачествени материали/СЕРТИФИКАТ  ЗА КАЧЕСТВО ПО EN ISO 9001: 2008/, изцяло отговарящи на европейските стандарти, които ще допълнят не само цялостния стил на интериора, но ще  отразят вашата неповторима индивидуалност, като задоволят напълно желанието ви за уют, комфорт и стил в дома и офиса. Производството на щори е организирано в собствена производствена база в гр. Карлово, с най- съвременна технология, производствени звена, с търговски и консултански офиси и собствен транспортен парк.

Изработването на щорите се извършва с материали от водещи световни имена в бранша като: “Хънтър Дъглас” – Холандия; “Холис” – Израел; “Анвис”; "Магнум" и "Селт"– Полша; “Вертисол” и "Кортинова – Испания; “Турнилс” – Швеция и др.; проверени и контролирани съгласно система за контрол на качеството на производителите чрез използване на тест методи ECCA,ISO 2409, ASTM, DIN и/или други международни признати спецификации и методи за тестване. Фирмата разполага с пълен набор високопроизводителни най – ново поколение механични, електрически, автоматични машини и оборудване.

За постигане на най-високо качество при производството на щори е внедрена система за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2008. 
Ние се стремим да бъдем винаги актуални, да откликваме на Вашите нужди и желания с компетентност и професионализъм, за да постигнем  най – доброто интериорно решение.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки